Foto op canvas op het kantoor

Collega's op een Canvas doek bij Linnenfotoschilderij.nl

Een kantoor moet prettig zijn om in te werken, een canvasdoek aan de muur kan de sfeer een stuk beter maken. Verras bijvoorbeeld een collega of zelfs uw baas met een canvasprint. Eigen bedrijf? In een betere sfeer wordt beter gewerkt! Op deze pagina kunt u enkele voorbeelden bekijken.
Aan de rechterkant kunt u een linnenfotoschilderij bekijken en als u hierop klikt verschijnt deze in sfeer in een bijpassende ruimte.

Foto op canvas voorbeelden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Collega's

Babyfoto op Canvas doek
Je eerste babyfoto

Foto op linnen van kinderen
(Klein)kinderen

Sportfoto op linnendoek
Een mooie sportfoto

Natuurfoto op Canvas
Een natuurfoto

Vakantie foto op canvas goedkoop
Een vakantiefoto

Huwelijksfoto's op canvasdoek
Huwelijksfoto's

Collega's op canvas drukken
Je collega’s

Lievelingsdier op canvas laten printen
Je lievelingsdier


Met een foto op canvas kan je kantoorruimte in een hand om draai tot een gezellige sfeervolle ruimte maken. Doordat wij bijna alles kunnen printen, kunnen wij ook uw specialisme op doek vast leggen. Ook is het een ideaal geschenk naar uw relatie's en het is voor ons geen enkel probleem om uw logo op de foto mee te drukken. Heeft u geen leuke foto voor uw relatie? Denk dan aan een onze cadeaubon.

Mocht uw vragen hebben over uw foto is dat geen enkel probleem. U kan uw foto altijd vrijblijvend laten controleren zodat u van te voren weet of uw foto geschikt is. Voor andere vragen of offerte kunt u altijd contact opnemen met info@linnenfotoschilderij.nl of tel. 0346 - 252700. Wij helpen u graag verder.