Schilderij canvas

Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we gespecialiseerd in foto op canvas. Dat betekent dat we al uw foto’s op canvas kunnen drukken. Kleurecht en op fotocanvas van topkwaliteit. Nou bent u misschien op zoek naar schilderslinnen. U kunt wel een leeg canvas bij ons bestellen, maar dat is niet typisch schilderij canvas. Wat óók kan, is om een foto gebruiken als basis voor uw schilderij. Wij zijn dan zelf geen kunstenaars, maar we weten wel dat schilderen op foto heel interessant kan werken. Omdat je kunt voortborduren op de basis die er al is, kom je tot een heel ander schilderij dan wanneer je met een leeg doek zou beginnen. Ook ideaal voor beginnende portretschilders of een goedkope reproductie.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Schilderij canvas

Schilderij canvas van Linnenfotoschilderij.nl

Of u nou op zoek bent naar schilderij canvas of naar foto op doek, bij Linnenfotoschilderij.nl kunt u uw linnen doek laten bedrukken zoals u zelf wilt. U levert de afbeelding, wij printen hem op linnen. Zo simpel is het! Het foto linnen spannen we om een 4 centimeter dik houten kwaliteitsframe, en de rand wordt bedrukt in een effen kleur, of we laten de print over de rand heen lopen. Het doek is sowieso zo mooi dat u hem direct en zonder lijst op kunt hangen. Veel verschillende formaten mogelijk, de laagste prijzen van Nederland en een niet goed-geld terug garantie: als het om foto op linnen doek gaat, loopt u bij ons geen enkel risico!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw schilderij canvas bestellen

Canvas bestellen is bij ons heel eenvoudig. U kiest de afmetingen en de print (een foto, een tekst, of een andere afbeelding) en maakt de bestelling verder compleet. Wij gaan vervolgens direct met uw bestelling aan de slag. We controleren de kwaliteit en printen de canvasdoeken, we spannen ze op de frames en pakken ze goed in voor verzenden. Dat gaat allemaal razendsnel: binnen 3 werkdagen wordt uw fotodoek thuisbezorgd. Gegarandeerd! Niet zeker of dit het schilderij canvas is dat u zoekt? Neem vrijblijvend contact op! We denken graag met u mee.