Canvas schilderij

U bent voor uw canvas schilderij op zoek naar een drukkerij in de buurt? Bij Linnenfotoschilderij.nl drukken wij uw foto op canvas voor verzending door heel Nederland! Binnen 3 werkdagen na bestellen wordt uw canvas bij u thuisbezorgd. Maar bent u laat met bestellen? Kom dan langs, en we drukken uw fotoschilderij terwijl u wacht!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas
Canvas schilderij

Canvas schilderij: onze drukkerij

Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we gespecialiseerd in het drukken van foto op kanvas. We hebben onder andere ons inkoop- en bestelproces daar zo goed op ingericht, dat we ons grote assortiment canvas doeken goedkoop kunnen aanbieden. Onze drukkerij is gevestigd in Breukelen, in het centrum van het land. Prima bereikbaar dus! Ook wanneer u uw canvas schilderij zelf bij ons wilt komen ophalen.

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw canvas schilderij ophalen

Heeft u uw canvas schilderij vandaag nog nodig? Neem dan telefonisch contact op. Kunnen wij de canvasprint nog inplannen, dan wordt de foto gedrukt terwijl u wacht.
Indicatie reistijd voor omliggende steden:

  • Utrecht 20 minuten
    Canvas Amsterdam/Hilversum  30 minuten
    Rotterdam/Almere/Amersfoort  40 minuten
    Den Bosch 50 minuten
    Arnhem/Nijmegen/Apeldoorn  60 minuten

Een canvas schilderij van Linnenfotoschilderij.nl

Als specialist in print op canvas kiezen wij het beste canvas tegen de scherpste prijzen. We spannen uw canvas op een frame van 3 centimeter dik en verstevigen het foto doek met een kartonnen rug.  Uw canvas schilderij wordt altijd eerst op kwaliteit gecheckt, voordat het wordt ingepakt en naar u verzonden.