Printen op canvas

Foto’s printen op canvas is vakwerk. Maar laat dat bij Linnenfotoschilderij.nl nu net onze specialiteit zijn! Wanneer u uw foto naar ons uploadt, maken wij er in een handomdraai een schilderij op canvas van. Uw canvas wordt binnen drie werkdagen bezorgd, en is helemaal niet duur!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Printen op canvas

De allerbeste kwaliteit in printen op canvas

Printen op canvas, dat doen we bij Linnenfotoschilderij.nl op hoogwaardig foto linnen. Dat doek spannen we vervolgens op een stevig houten frame van 3 cm dik. Omdat de afdruk standaard doorloopt over de zijkant van het frame, kunt u onze foto’s op linnen direct en zonder lijst ophangen. Maar ziet u de rand van uw canvas poster liever zwart, of in een andere kleur, dan kan dat natuurlijk ook. Uw foto op canvas doek verstevigen we aan de achterkant met een kartonnen rug en dan is hij alweer klaar voor verzending!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw canvas print bestellen

Door ons een foto laten printen op canvas? Dat is heel  eenvoudig dankzij ons handige bestelsysteem! U ziet direct hoe uw foto op canvas er straks uit komt te zien en wij gaan na afronden van de bestelling direct voor u aan de slag! Uw canvasprint krijgt u altijd binnen 3 werkdagen thuisbezorgd, en wilt u een foto door ons laten printen op canvas, maar kunt u die niet via internet versturen? Stuur hem dan per post op en wij scannen hem zonder extra kosten voor u in! Het origineel krijgt u na afdrukken op canvas natuurlijk direct van ons terug.