Panorama canvas

Een canvas foto is een trendy wanddecoratie. Leuk om te krijgen én leuk om te geven. Wanneer u uw foto uploadt, maken wij er in een handomdraai een bijzonder canvas schilderij van. Ook een panorama canvas behoort tot de mogelijkheden!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Panorama canvas

Panorama canvas en andere afmetingen

Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we gespecialiseerd in het drukken van foto op canvas. We hebben ons inkoop- en bestelproces daar zo goed op ingericht, dat we ons grote assortiment canvas doeken goedkoop kunnen aanbieden. Op zoek naar een panorama canvas? Op onze website vindt u alle beschikbare canvas formaten met de bijbehorende prijzen. De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt: wij rekenen daarop niets extra. Bewerking en verzending is bij ons altijd gratis!» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw panorama canvas bestellen

Een panorama canvas bestelt u eenvoudig via ons handige bestelsysteem. U ziet direct op het beeldscherm hoe uw foto op kanvas eruit komt te zien.

  1. Kies het gewenste canvas formaat;
  2. Upload de foto en kies de kleur;
  3. Kies het gewenste aantal;
  4. En rond de bestelling af.

Zo simpel is het! Binnen 3 werkdagen wordt uw foto op linnen thuisgestuurd.

Van een analoge afdruk naar panorama canvas

Wilt u een panoramafoto door ons laten printen op linnen, maar kunt u die niet via internet versturen? Stuurt u hem per post, dan scannen wij de foto voor u in! Het origineel krijgt u na het afdrukken op canvas natuurlijk gewoon van ons terug. Samen met uw prachtige panorama canvas!