Gedicht op canvas

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, zeggen ze, en een foto op canvas is inderdaad een veelzeggende eye catcher. Maar we kunnen nog meer dan beelden op linnen drukken. Een tekst op canvas kan net zo goed. En een mooie tekst versterkt met beeld, dat maakt een gedicht op canvas helemaal een bijzonder object.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Gedicht op canvas

Een gedicht op canvas vormgeven

De vormgeving van uw canvas is uiteraard afhankelijk van de tekst. Voor een lang gedicht kan het al heel mooi zijn een bijzonder lettertype tegen een egale achtergrond te zetten. Maar ook een (oude) foto, een abstract schilderij, een eenvoudig patroon of een kindertekening kunnen een gedicht op canvas complementeren of versterken. En soms is een illustratie zelfs vanzelfsprekend, of is het gedicht op canvas juist een aanvulling op het beeld. Heeft u moeite met de vormgeving? Wij denken graag met u mee.

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Hoe zet ik een gedicht op canvas?

Om een gedicht op canvas te kunnen drukken, maakt u deze met de achtergrond op als hoge kwaliteit afbeelding. Dat kan vrij eenvoudig met een actueel fotobewerkingsprogramma. Let erop dat de afbeelding het juiste formaat en voldoende resolutie heeft. Twijfelt u over de kwaliteit van uw afbeelding voor afdrukken op canvas? Laat ons uw foto voor het op canvas afdrukken controleren. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk een passend advies.