Geboortekaartje op canvas

Gaat u binnenkort op kraamvisite? Dan neemt u vast iets voor de kersverse ouders en hun kindje mee. Sokjes, een jumpertje, een slabbetje, of een knuffel… Leuk natuurlijk, maar vaak worden de ouders daar al mee overspoeld. Bent u op zoek naar een origineel cadeau dat niet alleen maar in de weg gaat liggen? Dan kunt u natuurlijk een pak luiers meenemen. Of u bestelt het geboortekaartje op canvas. Want een canvas schilderij van het geboortekaartje, dat past altijd boven het bedje of de commode!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Geboortekaartje op canvas

Een geboortekaartje op canvas bestellen

Een geboortekaartje op canvas laten drukken is heel eenvoudig. U stuurt ons een scan van het geboortekaartje, of het geboortekaartje zelf en wij doen de rest! Laat u alleen de voorkant van het kaartje afdrukken, of ook de binnenkant? Wij maken met alle plezier een tweeluik of een canvas drieluik van het kaartje. De randen van het canvas printen we in de kleur die u heeft aangegeven, of we laten de print doorlopen over de rand. Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we specialist in foto op canvas. We drukken we altijd kleurecht op het beste canvas dat we vinden kunnen. Bovendien wordt het canvas gespannen over een 4 centimeter dik frame. Zo krijgt u altijd een mooi schilderijtje dat direct klaar is om op te hangen. U heeft zo al een geboortekaartje op canvas vanaf € 7,-

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Geboortekaartje op canvas: vandaag besteld, over 3 werkdagen thuis!

Voor elke canvasprint van Linnenfotoschilderij.nl geldt: vandaag besteld, binnen 3 werkdagen bezorgd. Dat moet haast wel op tijd zijn voor de kraamvisite, toch? Maar wilt u uw canvasdoek tóch eerder, dan kunt u een ritje naar onze drukkerij in Breukelen overwegen. Als u nu contact opneemt, kijken wij of we uw bestelling tussendoor kunnen plannen. Dan is uw geboortekaartje op canvas klaar terwijl u wacht!