Op linnen

Sommige foto’s zijn net wat specialer dan andere foto’s. En zo’n dierbare foto bewaart u dan in een mooi fotoalbum, u doet hem in een lijstje… Of u print hem natuurlijk op canvas! Als een bijzondere herinnering op linnen!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Op linnen

Een speciale herinnering op linnen laten drukken

Is uw bijzondere herinnering vastgelegd op een digitale foto? Elke foto van goede kwaliteit kan als foto schilderij op linnen worden afgedrukt! En wellicht komt het als een verrassing, maar ook oude afdrukken kunnen we als herinnering op linnen afdrukken. De foto scannen we dan op hoge resolutie in en vervolgens wordt hij gewoon, net als elke andere foto, op linnen geprint! Zo kunnen we van vrijwel elke foto of afbeelding een canvasprint op linnen maken. En dat biedt natuurlijk heel veel mogelijkheden!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw herinnering op linnen: geprint op het beste canvas

Elke dag opnieuw printen we bij Linnenfotoschilderij.nl nieuwe bijzondere foto’s op linnen. En dat doen we op het beste canvas dat er te vinden is, voor de meest concurrerende prijs! Omdat wij dat foto linnen groot inkopen, krijgt u een goedkope foto op canvas van de allerhoogste kwaliteit. En die leveren we dan ook nog eens buitengewoon snel na bestellen! Uw linnen foto wordt binnen drie werkdagen thuisbezorgd en kan dan meteen aan de muur. Het canvas heeft geen lijst of bijzonder ophangsysteem nodig, een spijkertje voldoet! Twijfel dus niet, en kijk snel welke foto wij voor op linnen kunnen drukken!