Linnen foto

Een linnen foto is een bijzondere eye catcher. Leuk als cadeau, om te krijgen en te geven. En van elke bijzondere foto maken wij met veel plezier een prachtig canvas schilderij!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Linnen foto

Prachtige kwaliteit in linnen foto’s

Bij Linnenfotoschilderij.nl printen wij uw foto’s op prachtige kwaliteit linnen doek. Dit spannen we vervolgens over een stevig houten raamwerk. Wilt u de rand van het schilderij in een bepaalde kleur? Dat kan! En we kunnen de afdruk natuurlijk ook laten doorlopen over de zijkant van het frame. In elk geval kunt u uw unieke canvas schilderijen direct na ontvangst, zonder lijst ophangen.

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Linnen foto’s met spoed bestellen

U kunt zoveel canvas doeken bestellen als u maar wilt en u krijgt ze altijd binnen drie werkdagen thuisgestuurd. Dat is bij Linnenfotoschilderij.nl gegarandeerd. En reageert u snel op één van onze canvas aanbiedingen, dan krijgt u uw linnen foto niet alleen heel snel, maar ook nog eens heel goedkoop thuisgestuurd. Is 3 werkdagen nog te lang, dan kunt u een afspraak maken om uw foto op canvas te komen ophalen. Het canvas is dan klaar terwijl u wacht!

Uw linnen foto bestellen

Een linnen foto bestelt u allereenvoudigst via ons handige bestelsysteem. U ziet direct op het beeldscherm hoe uw foto op doek eruit komt te zien.

  1. Kies het gewenste formaat;
  2. Upload de foto en kies de kleur;
  3. Kies het gewenste aantal;
  4. En rond de bestelling af.
Een kind kan de was doen! Zodra uw bestelling bij ons binnen is, gaan we ermee aan de slag. En het enige dat u nog hoeft te doen, is te wachten op de deurbel!