Foto op linnen

Een persoonlijk schilderij, een origineel cadeau of een beurspresentatie? Met een foto op linnen kunt u alle kanten uit! Wij drukken uw foto, tekst of afbeelding op hoogwaardig canvas en binnen drie werkdagen heeft u uw canvas print al in huis.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas
Foto op linnen

De mogelijkheden van een foto op linnen

Een foto op linnen is op zich al een bijzondere, zelfs trendy wanddecoratie. Voor uzelf, of als cadeau voor een ander. Maar er is nog veel meer mogelijk, dan alleen het printen van foto’s! Wat dacht u bijvoorbeeld van schilderijen op canvas, uw bedrijfslogo op linnen of een bijzondere tekst op canvas? Misschien heeft uw kind wel een prachtige tekening gemaakt, die u graag wilt bewaren. In plaats van die aan de koelkast te hangen, kunt u hem ook laten printen op canvas en een prominente plek geven in huis of op kantoor. En een foto op linnen als kraamcadeau kan ook! Denkt u bijvoorbeeld eens aan een geboortekaartje op canvas.


» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

De beste keus in foto op linnen

Bij Linnenfotoschilderij.nl heeft u keus uit het allergrootste assortiment foto op linnen van Nederland, tegen de allerlaagste prijzen. Met onze goedkope canvas doeken krijgt u fotos op canvas van de allerhoogste kwaliteit. Op het gebied van canvas printen weten wij al jarenlang precies waar we mee bezig zijn. En dat loont! Bij ons krijgt u op al uw bestellingen een niet goed geld terug-garantie! Een foto op linnen koopt u bij ons al vanaf 7 euro. En verzendkosten? Die zijn daar al bij inbegrepen.