Foto linnen

Foto linnen is het canvas doek waarop fotoschilderijen geprint worden. Het is ongeveer gelijk aan schilderijen canvas, maar dan speciaal voor foto. U kunt een foto op canvas kopen in de winkel, maar het is veel leuker om een eigen foto op linnen geprint aan de muur te hebben hangen. Of om hem cadeau te geven! Een canvas online bestellen kan iedereen. En bij Linnenfotoschilderij.nl (onze naam zegt het al!) zijn we in printen op canvas gespecialiseerd. Als uw canvas is besteld, gaan wij direct aan de slag. U heeft uw foto op foto linnen al binnen 3 werkdagen thuis!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Foto linnen

Het foto linnen van Linnenfotoschilderij.nl

Bij Linnenfotoschilderij.nl zoeken we naar het beste foto linnen voor de meest concurrerende prijs. Wij bieden het goedkoopste canvas van heel Nederland. Voor 7 euro heeft u al een eigen foto op canvas doek, prachtig kleurecht geprint, gespannen op een duurzaam houten frame én altijd binnen 3 werkdagen thuisbezorgd. De canvas print loopt standaard door tot over de rand van het frame. U heeft daarom geen lijst nodig en hangt uw canvas na het uitpakken direct aan de muur. Maar vindt u het mooier voor de foto dat de rand een egale kleur krijgt, dan kan dat natuurlijk ook!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Alle keus in foto linnen

Een set grote canvas doeken bestellen, of juist één klein doekje? Een panorama- of drieluik canvas? Het kan allemaal met ons foto linnen. En er kan nog veel méér met prints. We drukken met plezier uw foto’s op canvas, maar uw bedrijfslogo ook, of een mooi gedicht. En wat vindt u van een geboortekaartje op canvas? Bekijk de mogelijkheden op onze site, of bestel meteen. En vergeet vooral niet om onze dagdeals te bekijken: mooie aanbiedingen van canvasdoeken met kortingen die oplopen tot boven de 50%! En heeft u al een canvas foto besteld, dan wensen wij u er vast heel veel plezier mee!