Herinneringoplinnen

De ene foto is toch net wat bijzonderder dan andere foto’s. Omdat er een speciaal persoon, of een dierbaar moment opstaat. U heeft vast zo’n foto, die eigenlijk te speciaal voor dat kleine plekje op het nachtkastje. Laat hem dan door ons op canvas printen! Wat u dan terugkrijgt is veel meer dan een simpele uitvergroting; u krijgt van ons een heel bijzondere herinneringoplinnen. En misschien denkt u dat dat heel veel moet kosten, maar printen op linnen is stiekem helemaal niet meer zo duur!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Herinneringoplinnen

Elke foto kan een herrineringoplinnen worden

Heeft u een digitale foto van goede kwaliteit voor ons? Dan is er geen enkele reden waarom we die niet als kunnen afdrukken op canvas. Maar ook een “ouderwetse” foto-afdruk kan alsnog als  herinneringoplinnen worden gedrukt. Wij hebben daar zelfs een speciale scanservice voor. U stuurt de foto naar ons op en wij scannen hem voor u in. In principe kunnen wij zo van elke foto of afbeelding een herinneringoplinnen maken. En natuurlijk krijgt u het origineel na het printen op canvas gewoon van ons terug!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw herinneringoplinnen: geprint op het beste canvas

Wie een foto op canvas cadeau krijgt, krijgt er meteen een nieuwe speciale herinnering bij. Zo printen we bij Linnenfotoschilderij.nl elke dag nieuwe herinneringenoplinnen. Wij printen uw allermooiste foto’s op het allerbeste canvas dat we vinden kunnen. En we bieden dat aan tegen de meest concurrerende prijs. Binnen 3 werkdagen is uw herinneringoplinnen alweer bij u bezorgd en klaar om op te hangen! Waar wacht u nog op? Bekijk snel ons assortiment en ons aanbieding canvas van de week!