Herinnering op linnen

Sommige foto’s zijn net wat specialer dan andere foto’s. Omdat er een bijzonder iemand opstaat. Of omdat het moment waarop de foto werd afgedrukt heel speciaal was. Zo’n dierbare foto kunt u bewaren in een mooi fotoalbum, maar u kunt hem ook op een andere manier koesteren: als herinnering op linnen.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas
Herinnering op linnen

Een speciale herinnering op linnen laten drukken

Is uw bijzondere herinnering vastgelegd op een digitale foto? Bij een foto van goede kwaliteit, is er geen enkele reden waarom de foto niet als foto schilderij zou kunnen worden afgedrukt. Maar veel dierbare herinneringen bewaart u  als gedrukte foto in uw foto-album. Wellicht komt het als een verrassing, maar ook deze foto’s kunnen als herrinering op linnen gedrukt worden. Daarvoor hebben wij speciaal foto linnen. De foto wordt op hoge resolutie ingescand en vervolgens wordt de foto op doek geprint. In principe kunnen wij zo van vrijwel elke foto of afbeelding een herinnering op linnen maken. En dat biedt natuurlijk heel veel mogelijkheden!


» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw herinnering op linnen: geprint op het beste canvas

Wie een foto canvas cadeau krijgt, krijgt er meteen een nieuwe speciale herinnering bij. Zo printen we bij Linnenfotoschilderij.nl elke dag nieuwe herinneringen op linnen. En dat doen we op het beste canvas dat er te vinden is, voor de meest concurrerende prijs. Omdat we groot inkopen, krijgt u een goedkope canvas van de hoogste kwaliteit. En die leveren we dan ook nog eens bijzonder snel na bestellen! Uw linnen foto wordt binnen drie werkdagen thuisbezorgd en is dan meteen klaar om op te hangen. Twijfel dus niet, en kijk snel welke foto wij voor u als herinnering op linnen kunnen drukken!