Goedkope canvas

Wilt u een bijzonder cadeau meenemen op kraamvisite? Denk dan eens aan een foto op canvas! Een uitvergrote foto van de kleine met een vrolijk randje eromheen, een slaapliedje of een geboortekaartje op canvas? Het kan allemaal, en bij Linnenfotoschilderij.nl helpen we u graag aan kwalitatief hoog goedkope canvas schilderijen! Natuurlijk ook voor andere gelegenheden dan een bezoekje van de ooievaar.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Goedkope canvas

Kraamcadeau? Onze goedkope canvas schilderijen

Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we gespecialiseerd in drukken op canvas. Van bijzondere foto’s tot tekst op canvas; van collage op canvas tot uw eigen canvas panorama. Wij drukken op het allerbeste foto canvas dat we vinden kunnen en spannen dat rondom een 3 cm dik frame. U kiest uit een enorm aanbod van goedkope canvas schilderijen. En binnen drie werkdagen wordt uw foto op doek alweer thuisbezorgd. Ruim op tijd voor het kraamfeestje!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Goedkope canvas collage als kraamcadeau

Een foto op canvas is al een mooi cadeau. Maar het kan nog iets persoonlijker. Maak eens een fotocollage op canvas van de liefste babyfoto, en de mooiste foto’s van de kersverse ouders. Zet ze op een mooie plek: een wolk van watten, een tropisch eiland, een lief bootje... Vogeltjes in de lucht, een lachend zonnetje… Een mooi plaatje zó gemaakt! Naast papier en foto’s kunt u ook andere materialen gebruiken: van kurk tot snoeppapiertjes, pluche… Als u later een foto maakt van de plaat, dan maken wij er in een handomdraai een heel goedkope canvas kunstwerk van!