Linnen doek

Bent u op zoek naar kaasdoek? Daar kunnen we u helaas niet aan helpen. Wel aan foto op linnen! Sterker nog: daarin zijn we al jaren gespecialiseerd! Bij Linnenfotoschilderij.nl printen we uw mooiste foto’s op het mooiste linnen; met een bijzondere herinnering op canvas als resultaat. Bijvoorbeeld ook van oude foto’s maken we zo een prachtig fotoschilderij.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Linnen doek

Uw mooiste herinneringen op linnen doek

In onze canvas drukkerij printen we dagelijks bijzondere en dierbare foto’s op linnen doek. Daar zitten veel recente foto’s tussen: babyfoto’s, vakantiefoto’s, portretten en vergezichten... Maar af en toe zit er een verzoek tussen voor de druk van een oude foto op canvas. Soms is zo’n foto al iets vergeeld, of de afdruk is iets beschadigd. Maar daarmee wordt de geschiedenis van de foto alleen maar extra voelbaar. En ook zo’n dierbare oude foto kunnen wij op canvas afdrukken. We scannen de foto met alle liefde voor u in voor een afdruk als “herinnering op linnen”. En natuurlijk krijgt u het origineel na afdruk op linnen doek veilig van ons terug!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Ons linnen doek: bestellen, bezorging, korting!

Een canvas foto heeft u bij ons in een handomdraai besteld. Iedereen kan het. En uw linnen doek wordt al binnen 3 werkdagen na bestellen bij u thuisbezorgd. Ons canvasdoek voldoen aan de hoogste eisen, van linnen tot frame, van print tot bezorging. Meer weten of bestellen? Lees hier verder: