Foto op canvas doek

Vrijwel elke foto representeert een herinnering; een bijzonder moment gevangen op de gevoelige plaat. Vroeger liet u een bijzondere foto afdrukken. We staken ze in een lijstje, of plakten ze in een album. Een paar foto’s haalden het tot een vergroting. Maar tegenwoordig kunt u zoveel meer met uw bijzondere foto’s! Sterker nog: een bijzondere herinnering verdient het gewoon om een foto op canvas doek te worden!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Foto op canvas doek

Sfeervolle ruimtes met een foto op canvas doek

Met een foto op canvas doek krijgt u veel meer dan een simpele uitvergroting. Als uw bijzondere foto als poster op canvas geprint is, en opgespannen om een 3 cm dik frame, dan is het een echt fotoschilderij geworden: een sfeervolle blikvanger die de hele ruimte kleur geeft. Of het fotodoek nu in het trappenhuis, boven de bank, in de babykamer, of in uw kantoor hangt.

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw eigen foto op canvas doek laten printen

Een foto afdrukken op canvas is heel eenvoudig, en helemaal niet duur! Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we gespecialiseerd in canvas printen: we kopen onze materialen groot in en kunnen u daarom kwaliteit bieden en toch uw canvas doeken goedkoop afdrukken. Weet u niet zeker of uw foto geschikt is? Wij controleren hem graag voor u, en komen snel met een passend advies. Binnen 3 werkdagen is uw foto op canvas doek alweer klaar en staat de bezorger bij u voor de deur!

Bijzonder idee voor foto op canvas doek?

Heeft u een bijzonder idee voor een foto op canvas doek, maar weet u niet zeker of wij het kunnen drukken? Neemt u dan vooral contact op. Wij houden wel van een uitdaging en denken met veel plezier met u mee! Op zoek naar inspiratie voor een echt bijzonder canvas? Kijkt u dan hier eens wat wij allemaal met foto op canvas kunnen: