Foto doek

Foto doek is het canvasdoek waarop we onze fotoschilderijen drukken. Ongeveer gelijk aan schilderijen canvas, maar dan geperfectioneerd voor fotoprint. In plaats van een kant-en-klare standaard foto op canvas te kopen in de winkel, laat u bij ons uw eigen foto op linnen printen. Leuk voor aan uw eigen muur, of om cadeau te geven! Uw canvas online bestellen is heel eenvoudig. En zodra u uw canvas heeft besteld, gaan wij ermee aan de slag. Zo heeft u uw foto doek al binnen 3 werkdagen thuis!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas
Foto doek

Het beste foto doek, maar dan goedkoop

We zoeken bij Linnenfotoschilderij.nl altijd naar het beste foto doek voor de meest concurrerende prijs. Daardoor kunnen we het goedkoopste canvas van heel Nederland aanbieden! Onze prijzen gaan vanaf 7 euro. Daarvoor heeft u uw eigen foto op canvas doek, kleurecht geprint op prima foto doek, gespannen op een stevig houten frame. De canvas foto wordt gratis bij u thuisbezorgd, want u betaalt bij ons voor uw linnen foto en niet voor het bezorgen. De canvas print loopt door over de rand van het frame en u heeft dus geen lijst nodig om het foto doek op te hangen! Binnen 3 werkdagen na bestellen hangt uw canvasfoto dus zeker aan uw muur!


» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Alle keus in foto doek

Een hele stapel canvas doeken bestellen, of één klein doekje? Een drieluik canvas of een panorama? Met ons foto doek kan het allemaal. Trouwens, er kan nog veel meer. Behalve foto’s op canvas drukken we ook met liefde uw bedrijfslogo, of een mooi gedicht op canvas. Of wat dacht u van een geboortekaartje op canvas? U bestelt ze allemaal even gemakkelijk via ons eenvoudige bestelsysteem. En bekijk dan vooral ook onze dagdeals: elke dag weer een nieuwe canvas aanbieding met hoge korting!