Canvasdoeken

Sommige foto’s zijn net wat specialer dan andere foto’s. Dierbare foto’s kunt u bewaren in een mooi fotoalbum. Maar u kunt ze natuurlijk ook een prominente plek in huis geven: druk ze af op onze allerbeste canvasdoeken!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Canvasdoeken

Canvasdoeken zijn onze specialiteit

De specialiteit van de plaatselijke kapper is een moderne bobline? Canvas is ónze specialiteit! Met de foto’s op canvas van Linnenfotoschilderij.nl heeft u topkwaliteit, tegen de allerlaagste prijzen. En als u nu uw canvas online bestelt, bezorgen we uw canvasdoeken binnen 3 werkdagen thuis!» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Vakmanschap in canvasdoeken

Bij Linnenfotoschilderij.nl weten we dat u nooit zomaar een foto op canvas laat drukken. Uw herinnering op linnen drukken wij daarom met zorg en vakmanschap, én altijd op het beste canvas. Dat canvas versterken we met een stevige kartonnen rug en we spannen het linnen op topkwaliteit frames van 3 centimeter dik! Zo maken we van goede canvasdoeken top canvas. En daarvoor betaalt u geen cent extra!

De allerbeste canvasdoeken: helemaal niet duur!

Wanneer u bij Linnenfotoschilderij.nl het formaat van uw canvasdoeken kiest, dan weet u direct ook de prijs! Bewerken van de foto is namelijk helemaal gratis, net als verzenden. En dan hebben we ook nog eens dagelijks wisselende canvas aanbiedingen, met kortingen die oplopen tot 50%! U heeft bij ons het goedkoopste canvas, van de allerbeste kwaliteit!