Canvas doek

Wat leuk dat u ons heeft gevonden! Al kunt u eigenlijk ook niet om ons heen, als het om het drukken van foto’s op canvas gaat. Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we specialist in het drukken op canvas doek. Dat doen we heel goed, heel snel, en dat kunnen we ook nog heel goedkoop.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas
Canvas doek

Uw foto op canvas doek

We drukken foto’s af op een hoogwaardig foto linnen. Dit linnen doek spannen we op een stevig houten raamwerk van 3 centimeter dik. Het doek is aan de achterkant verstevigd met een kartonnen rug en kan daardoor tegen een stootje! Omdat de afdruk standaard doorloopt over de zijkant van het frame, kunt u onze canvas schilderijen direct en zonder lijst ophangen, maar wilt u de rand van uw canvas doek liever in een andere kleur, dan kan dat ook!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Canvas doek het best bedrukt

Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we graag bescheiden, maar niet in ons assortiment canvas doek. We hebben namelijk het allergrootste assortiment aan fantastische kwaliteit canvas doeken tegen de allerlaagste prijzen van Nederland. En daar zijn we dan ook trots op. Door onze jarenlange ervaring met canvas drukken, kunnen we bovendien een aantal garanties geven:

  • - U krijgt de allerlaagste prijs
  • - De canvas print is kleurecht
  • - Uw canvas doek wordt binnen 3 werkdagen geleverd
  • - En is uw canvas niet goed? Dan krijgt u uw geld terug!

Onze canvas doeken: bestellen en levering

Canvas doeken bestellen is bij ons heel eenvoudig. U kiest het formaat, de foto en de aantallen en u geeft de bestelgegevens op. Daarna gaan wij direct met uw canvas doek aan de slag. De foto wordt door ons geprint op het beste canvas en gespannen op een duurzaam houten frame. Daarna wordt elk foto schilderij goed verpakt en vervolgens opgestuurd. Dat gaat allemaal bijzonder snel: u heeft uw foto op canvas altijd binnen drie werkdagen in huis!