Fotocollage op canvas

Een foto op canvas is een bijzonder cadeau. Om te geven, én om te krijgen! Maar wat als u niet met één foto kunt uitdrukken wat u zeggen wilt? Dan kunt u natuurlijk nog meer foto’s op canvas laten drukken, maar een fotocollage op canvas is ook een optie. Meerdere foto’s op één canvas dus! Dat maakt het canvas niet alleen bijzonder veelzeggend, uw linnen cadeau wordt er ook al snel een stuk speelser door. En dat maakt het bijvoorbeeld een prima cadeau voor jonge ouders, of hun kinders.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Fotocollage op canvas

Hoe maak ik een fotocollage op canvas?

Er zijn verschillende manieren om een fotocollage voor linnen te maken. Het belangrijkste is het resultaat: een hoge kwaliteit digitale afbeelding, waar alle foto’s en een eventuele achtergrond samen op staan. Digitale foto’s kunt u in één afbeelding plakken met een fotobewerkingsprogramma. Maar het wat natuurlijk ook kan, is een fotocollage op papier maken en die inscannen. Of bij goed licht fotograferen! Dat laatste is leuk, omdat u dan ook driedimensionaal kunt werken en bijvoorbeeld een bloem in uw collage kunt leggen, of de losse foto’s elk in een lijstje kunt fotograferen. U kunt ook denken aan het drukken van tekst op canvas, in uw collage!» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw fotocollage op canvas afdrukken

Of u nu digitaal werkt of met ouderwets knip- en plakwerk: spelen met de compositie is altijd goed. Leg foto’s over elkaar of schuin, schuif en verwissel net zo lang tot er een mooi plaatje is ontstaan. Bent u tevreden? Dan stuurt u de totale collage naar ons op en drukken wij uw fotocollage op canvas! Een foto op linnen doek bestelt u bij ons al vanaf 7 euro, inclusief verzendkosten. En binnen 3 werkdagen krijgt u uw canvas collage al thuisbezorgd!

Een fotocollage op canvas van Linnenfotoschilderij.nl

Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we gespecialiseerd in canvas afdrukken. We kunnen uw foto op canvas goedkoop aanbieden, omdat onze hele bedrijfsvoering daarop is ingericht. Daarom krijgt u uw prachtige canvasfoto zo snel en goedkoop thuisbezorgd. Wanneer wij onze foto op canvas vergelijken met die van andere aanbieders, zijn wij daar ook best trots op!