Fotocollage canvas

Een foto op canvas is een heel speciaal cadeau. Om te krijgen én te geven! En als u niet met één canvasfoto kunt uitdrukken wat u zeggen wilt? Dan kunt u nog meer foto’s op canvas laten drukken… Of u maakt een fotocollage canvas! Meerdere foto’s op één canvas: dat maakt het canvas enorm veelzeggend en uw linnen cadeau wordt er ook nog eens een stuk persoonlijker van.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Fotocollage canvas

Uw fotocollage canvas laten afdrukken

Om een fotocollage canvas te laten drukken, heeft u eerst een fotocollage nodig. Die kunt u maken met een fotobewerkingsprogramma of met ouderwets knip- en plakwerk. Maak er daarna een goede foto van en wij kunnen hem drukken op canvas! Hoe u ook werkt: spelen met compositie is altijd goed. U schuift en verwisselt net zo lang tot er een mooi plaatje is ontstaan. Eenmaal tevreden stuurt u ons de collage op en daarna drukken wij in een handomdraai uw fotocollage canvas! Een foto op linnen doek bestelt u bij ons al vanaf 7 euro, inclusief verzendkosten. En binnen 3 werkdagen krijgt u uw canvas collage al thuisbezorgd!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Een fotocollage canvas van Linnenfotoschilderij.nl

Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we gespecialiseerd in canvas afdrukken. Wij kunnen ons fotocollage canvas zo goedkoop aanbieden, omdat onze hele bedrijfsvoering op het drukken van canvas is ingericht. Daarom krijgt u uw prachtige herrinnering op linnen zo snel en goedkoop thuisbezorgd. Wanneer wij onze foto op canvas vergelijken met die van andere aanbieders, zijn wij daar ook best trots op!