Collage op canvas

Een canvas schilderij is een bijzonder cadeau. Om weg te geven, of lekker voor uzelf! Wat is er nou nog leuker dan een foto op canvas? Nou… Méér foto’s op canvas! Met alle plezier drukken wij voor u  meerdere canvasdoeken. Voor de prijs hoeft u dat zeker niet te laten. Maar u kunt ook met meerdere foto’s één collage op canvas maken!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Collage op canvas

Een collage op canvas, hoe maak je dat?

Er zijn verschillende manieren om een fotocollage voor op linnen te maken. Het belangrijkste is het resultaat: een hoge kwaliteit digitale afbeelding, waar alle foto’s en een eventuele achtergrond samen op staan. Die kunnen wij vervolgens als collage op canvas drukken! Digitale foto’s kunt u eenvoudig samenvoegen met een fotobewerkingsprogramma. Maar het wat natuurlijk ook kan, is een fotocollage op papier maken en die inscannen. Of bij goed licht fotograferen!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Wij drukken uw collage op canvas!

Bent u tevreden met de plaat? Stuur hem naar ons op en wij drukken de collage op canvas! Dat drukken doen we niet alleen met veel plezier, maar ook met de allergrootste zorg en vakmanschap. En helemaal niet duur! Een foto op linnen doek bestelt u bij ons al vanaf 7 euro, inclusief verzendkosten. Canvas doeken bestellen is heel eenvoudig met ons handige canvas online bestelsysteem.

Een collage op canvas van Linnenfotoschilderij.nl

Bij Linnenfotoschilderij drukken we dagelijks de allermooiste herinneringenoplinnen! En ons maakt het niet uit of u nu één canvas bestelt of honderd: in elk canvas steken wij eenzelfde zorg en vakmanschap. We zorgen dat u niets teveel betaalt voor uw fotoschilderijen. En uw canvas foto’s worden razendsnel bezorgd: binnen drie werkdagen heeft u uw canvas doeken al thuis! Zien wat ons top canvas met uw foto’s doet? Neem nu contact op!