Collage canvas

Een foto op canvas is een bijzonder cadeau. Voor uzelf, of om weg te geven! Zeg nou zelf… Wat is er nou leuker dan een persoonlijke herrinering op linnen? Nou ja… Nog leuker dan één foto op kanvas, is natuurlijk méér foto’s op canvas. En die drukken wij met alle plezier op meerdere canvasdoeken (voor de prijs van het canvas hoeft u dat niet per se te laten) of met z’n allen op één fotodoek. In dat geval wordt het een collage canvas, of fotocollage canvas.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

foto op linnen goedkoop

Een collage canvas, hoe maak je dat?

Een fotocollage op canvas maken kan op verschillende manieren. Het resultaat is het belangrijkst: een digitale afbeelding, waar alle foto’s en een eventuele achtergrond in hoge kwaliteit samen op staan. Dat is nogal een mond vol, maar in de praktijk is het niet zo moeilijk. Digitale foto’s kunt u eenvoudig samenvoegen tot een mooie collage met een fotobewerkingsprogramma. En wat natuurlijk ook kan, is een fotocollage op papier maken en die vervolgens inscannen. Of bij goed licht fotograferen! De digitale afbeelding kunnen wij vervolgens in een handomdraai als collage canvas afdrukken.

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Een collage canvas van Linnenfotoschilderij.nl

Uw foto afdrukken op canvas doen we bij Linnenfotoschilderij.nl niet alleen met heel veel plezier, maar ook met de allergrootste zorg en met jarenlang vakmanschap. Daarmee garanderen we de allerhoogste kwaliteit, terwijl de kosten voor u laag blijven. Een foto op linnen doek bestelt u bij ons al vanaf 7 euro, inclusief verzendkosten. Uw canvas online bestellen is heel eenvoudig met ons handige bestelsysteem. We drukken uw collage canvas persoonlijk af, we controleren de kwaliteit en we sturen uw canvas foto’s zo snel mogelijk op. Binnen 3 werkdagen hangt u uw collage canvas al aan de muur!