Canvas collage

Een foto op canvas is een bijzonder cadeau. Maar wat als één foto net niet genoeg zegt? Dan kunt u natuurlijk nog meer fotos op canvas laten drukken... Of u maakt een canvas collage! Met meerdere foto’s op één canvas brengt u precies de juiste boodschap!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Canvas collage

Hoe maak ik een canvas collage?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het maken van een fotocollage voor canvas. Het belangrijkste is het resultaat: een hoge kwaliteit digitale afbeelding, in het juiste formaat, met alle foto’s erin. Met een fotobewerkingsprogramma heeft u dat zo gepiept. Maar u kunt ook uw canvas collage op papier maken en die inscannen, of bij goed licht fotograferen. Dat laatste is leuk, omdat u dan ook 3D kunt werken. En zeggen de beelden alleen toch nog niet voldoende? Dan kunt u ook denken aan het drukken van tekst op canvas, in uw canvas collage!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw canvas collage laten afdrukken

Of u nu digitaal werkt of met gezellig knip- en plakwerk: u speelt net zo lang met de compositie tot er een plaatje is ontstaan naar uw eigen tevredenheid. Dan stuurt u de totale collage naar ons op en drukken wij uw canvas collage! Een fotocollage canvas op linnen doek bestelt u bij ons al vanaf 7 euro, inclusief verzendkosten. En binnen 3 werkdagen krijgt u uw canvas collage al thuisbezorgd! Zo makkelijk gaat dat, bij Linnenfotoschilderij.nl!

Een canvas collage van Linnenfotoschilderij.nl

Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we gespecialiseerd in canvas bedrukken. We kunnen uw canvas doek goedkoop aanbieden, omdat onze bedrijfsprocessen daar precies op zijn ingericht. Daarom krijgt u uw prachtige collage op canvas zo snel en goedkoop thuisbezorgd. Wanneer wij onze foto op canvas vergelijken met die van andere aanbieders, zijn wij daar echt trots op!