Tekst op canvas

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zeggen ze, en een foto op canvas is dan ook een bijzonder veelzeggende blikvanger. Maar een foto is niet het enige dat op linnen kan worden gedrukt. Denk eens aan een bijzondere tekst, of een gedicht op canvas. Een mooie tekst kan een beeld versterken, of de aandacht vestigen op een bijzonder detail. En omgekeerd kan een beeld een tekst meer kleur en gevoel meegeven. Zo kan een tekst op canvas een heel bijzonder object worden.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas
Tekst op canvas

Tekst op canvas: voorbeelden

Een tekst op canvas drukken, kan op heel veel manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld denk aan:

  • - een (trouw)datum in sierlijke letters;
  • - een gedicht;
  • - een (plaats)naam;
  • - een wens of een spreuk;
  • - de tekst uit een geboortekaartje op canvas;
  • - een bijzondere (kinder)uitspraak;
  • - logo of slogan van een bedrijf of product.» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Een tekst op canvas vormgeven

De vormgeving van uw canvas is uiteraard afhankelijk van het type tekst. Voor een wat langere tekst kan het al heel mooi zijn om één of meerdere bijzondere lettertypes tegen een egale achtergrond te zetten. Maar een (oude) foto, een eenvoudig patroontje, een illustratie of een kindertekening zijn ook prima te combineren met een tekst op canvas. En soms is een illustratie zelfs vanzelfsprekend, of is de tekst op canvas slechts een aanvulling op het beeld. U kunt bij uw tekst ook denken aan een fotocollage op canvas.

Hoe zet ik een tekst op canvas?

Om een tekst op canvas te kunnen drukken moet deze met de achtergrond zijn opgemaakt als een hoge kwaliteit afbeelding. Dat kan relatief eenvoudig met de fotobewerkingsprogramma’s van tegenwoordig. Let op dat de afbeelding een voldoende groot formaat en resolutie heeft. Twijfelt u over de kwaliteit van uw afbeelding voor afdrukken op canvas? Laat ons uw foto voor canvas controleren. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk een passend advies.