Fotocanvas

De specialiteit van de bakker op de hoek is zijn krentenbol met spijs? Onze specialiteit is fotocanvas! Wij drukken uw foto op canvas en dat doen we snel, goedkoop en goed! Binnen 3 werkdagen zijn uw canvas doeken door ons geprint en bij u thuisbezorgd. Een prachtig fotoschilderij, door u op de kop getikt voor een bijzonder scherpe prijs. Daarvoor zit u goed bij Linnenfotoschilderij.nl!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Fotocanvas

Alleen het beste fotocanvas

Canvas bedrukken is een kunst. Laat dat dus maar aan ons over! Voor onze canvasdoeken gebruiken we bij Linnenfotoschilderij.nl alleen het aller beste canvas dat we vinden kunnen. Dat kopen we vervolgens groot in, waardoor we uw mooiste foto op canvas goedkoop kunnen aanbieden. Het bedrukte fotocanvas spannen we op een hoge kwaliteit houten frame van 3 centimeter dik. En zodra uw canvas goed is ingepakt, wordt het meteen naar u verzonden!

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Zo drukken wij uw fotocanvas!

Bestelt u bij ons een foto op linnen, dan gaan wij direct aan het werk. We controleren eerst of de foto van voldoende kwaliteit is voor het afdrukken op canvas. Daarna printen we de foto op canvas doek, spannen het op, en na een laatste kwaliteitscheck sturen we u het eindresultaat. Dat gaat allemaal razendsnel. Ook voor last minute cadeaus is een fotocanvas van Linnenfotoschilderij.nl dus een prima idee! Benieuwd wat ons fotocanvas met uw foto kan doen? Neem vrijblijvend contact op!