Canvas print

Een canvas print is een modieuze wanddecoratie. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Wanneer u uw foto naar ons uploadt, maken wij er in een handomdraai een canvas schilderij van. Binnen drie werkdagen bezorgd, en helemaal niet duur!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Canvas print

De allerbeste kwaliteit in canvas print

Bij Linnenfotoschilderij.nl drukken wij uw foto’s af op hoogwaardig linnen doek. Dit doek spannen we over een stevig houten raamwerk van 3 centimeter dik. Omdat de afdruk standaard doorloopt over de zijkant van het frame, kunt u onze canvas schilderijen direct en zonder lijst ophangen. Maar wilt de rand van uw canvas print liever zwart, of in een andere kleur? Dat kan natuurlijk ook! U bepaalt de kleur van de rand dan helemaal zelf. Het canvas verstevigen we aan de achterkant met een kartonnen rug en na een laatste kwaliteitscheck, wordt uw foto op doek alweer verzonden!» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Uw canvas print bestellen

Een canvas print bestelt u eenvoudig via ons handige bestelsysteem. U ziet direct op het beeldscherm hoe uw foto op canvas eruit komt te zien en heeft u de vier stappen doorlopen, dan kunnen wij direct aan de slag. U krijgt uw canvas print zo altijd binnen 3 werkdagen thuisbezorgd! Wilt u een foto door ons laten printen op canvas, maar kunt u die niet via internet versturen? Stuurt u hem per post, dan scannen wij hem voor u. Het origineel krijgt u na afdrukken op canvas natuurlijk direct van ons terug.