Beste canvas

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zeggen ze. En een foto op canvas is dan ook een bijzonder veelzeggende blikvanger. Maar een foto is niet het enige dat op linnen kan worden gedrukt. Denk eens aan een gedicht op canvas, een poster op canvas, een tekst op canvas, een canvas panorama,  een fotocollage op canvas
Zo kunnen we nog wel even doorgaan, want eigenlijk kan alles op canvas! Maar wat u ook wilt laten drukken: bij Linnenfotoschilderij.nl krijgt u altijd het beste canvas tegen de beste prijs.

Canvas foto Prijzen Foto op canvas
Beste canvas

Het beste canvas doek het best bedrukt

Bij Linnenfotoschilderij.nl zijn we graag bescheiden, maar niet in ons assortiment canvas doek. We hebben namelijk het allergrootste assortiment aan fantastische kwaliteit canvas doeken tegen de allerlaagste prijzen van Nederland. En daar zijn we dan ook trots op. Door onze jarenlange ervaring met canvas drukken, kunnen we bovendien een aantal garanties geven:

  • U krijgt de allerlaagste prijs
  • De canvas print is kleurecht
  • Uw canvas foto wordt binnen 3 werkdagen geleverd
  • En voor al uw bestellingen geldt: Niet goed? Geld terug!

U loopt dus geen enkel risico. Weet u al welke foto u graag geprint wilt zien op ons beste canvas?

» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Het beste canvas is zo besteld!

Een canvas doek bestellen is bij ons heel eenvoudig. U kiest formaat, foto en aantallen en u geeft de bestelgegevens op. Na uw betaling gaan wij direct met uw foto schilderij aan de slag. We printen uw foto op linnen, verstevigen het canvas (altijd het beste canvas dat we kunnen vinden!) met een sterke kartonnen rug en spannen het schilderij over een 3 centimeter dik frame. Na een laatste controle kan uw canvasdoek al naar u worden verzondern. Binnen drie werkdagen heeft u uw canvasfoto al in huis!