Canvas bestellen

Je hebt kiekjes, je hebt foto’s en je hebt herinneringen. Sommige foto’s zijn nu eenmaal net wat specialer dan andere.  U kunt zo’n bijzondere foto bij ons op canvas bestellen. Dat is heel eenvoudig en het kost veel minder dan u denkt. Laat uw foto’s vandaag nog afdrukken als een bijzondere herinnering op linnen! Voor al uw foto’s op canvas geldt: Vandaag besteld = binnen 3 werkdagen in huis!

Canvas foto Prijzen Foto op canvas

 

Canvas bestellen

Waarom een foto canvas bestellen bij ons zo goedkoop is

Canvas bedrukken is een kunst, en wij weten op dat gebied precies wat we doen! Voor onze canvasdoeken gebruiken wij alleen het allerbeste canvas dat we kunnen vinden. Dat kopen we vervolgens groot in en mede daarom is een canvas bestellen bij ons zo goedkoop. Het met uw foto bedrukte linnen doek spannen we over een 3 centimeter dik kwaliteitsframe, en zodra uw foto op canvas goed is ingepakt, wordt het direct naar u verzonden!» Foto op canvas
» Foto op canvas direct bestellen

Canvas bestellen: gegarandeerde kwaliteit

Gaat u een canvas kopen bij Linnenfotoschilderij.nl, dan verwacht u van ons kwaliteit. Wij kunnen ons daar uiteraard volkomen in vinden! Kwaliteit van uw canvas is bij ons gegarandeerd:

  • - Niet goed? Geld terug!-garantie
    - U krijgt de allerlaagste prijs
    - De canvas print is kleurecht
    - Uw canvas doek wordt binnen 3 werkdagen geleverd

Uw canvas bestellen met hoge korting

Bij Linnenfotoschilderij.nl printen wij elke dag nieuwe herinneringen op linnen. Op top canvas en voor de meest concurrerende prijs. Verzending is altijd bij de prijs inbegrepen en wordt dus niet achteraf berekend. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt! Heeft u geen haast met uw canvas bestellen? Let dan op onze dagdeals: goedkope canvas doeken voor snelle beslissers, met kortingen die kunnen oplopen tot boven de 50%! Kijk snel welke aanbieding er vandaag geldt, of lees hier meer:  aanbieding foto op canvas.